Αρχική » 2017

Αρχείο έτους 2017

Ιστορικό

Βράβευση μαθητών σε διαγωνισμό του ERASMUS+

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε δραστηριότητα-διαγωνισμό του προγράμματος ERASMUS+ με θέμα “My dream school sports day”. Ο διαγωνισμός  αφορούσε την περιγραφή μια ιδανικής μέρας σπορ στο σχολείο. Οι μεγάλοι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων έγραψαν ένα κείμενο και  οι μικροί των Α, Β, Γ, Δ , ζωγράφισαν. Τα 5 καλύτερα κείμενα και οι 5 καλύτερες ζωγραφιές  κρίθηκαν από το σύλλογο διδασκόντων και επιλέχθηκαν δυο κείμενα και μια ζωγραφιά. Οι δημιουργοί τους(Θανάσης Τ.,Γιάννης Κ. της ΣΤ’ τάξης και  Αναστασία Γ., Ελισάβετ Σ.της Β’ τάξης) πήραν κι  από ένα συμβολικό δωράκι.

  

 

Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους εταίρους μας στο ERASMUS+, από την ΣΤ τάξη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ετοιμάσαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και τις στείλαμε στα εταιρικά σχολεία. Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης δούλεψαν με διάφορα υλικά που έφεραν στην τάξη, με πολύ μεράκι και εορταστική διάθεση έφτιαξαν 30 καρτούλες που τις ταχυδρομήσαμε για να φτάσουν εγκαίρως στις πέντε χώρες του προγράμματος. Περιμένουμε με αγωνία και τις δικές τους.

.  

   

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2017, το ολοήμερο θα λειτουργεί έως τις 15:00, καθώς η αναγκαία απουσία εκπαιδευτικού μπορεί να αναπληρωθεί από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου μόνο μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση όταν θα ξεκινήσει η κανονική λειτουργία του ολοημέρου (η οποία εκτιμάται ότι θα είναι με την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων).

ο Δ/ντής του σχολείου

Eπέτειος Πολυτεχνείου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές θα έρθουν χωρίς τσάντες από τις 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. (δε θα λειτουργήσει η πρωινή ζώνη ούτε το ολοήμερο).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Erasmus+)

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην πολιτιστική γιορτή του σχολείου μας, στις 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10-11:15 π.μ. στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο G.O.A.L. (Go On And Lead your team through Europe), στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, και προς τιμήν των φιλοξενούμενων εταίρων μας από την Κροατία, Πολωνία, Ιρλανδία, Ισπανία και Φινλανδία. Στόχος μας είναι να  αναδείξουμε όσο καλύτερα μπορούμε την  πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και τις ομορφιές της χώρας μας.

Θα βοηθούσε πολύ αν  οι γονείς καθίσουν στο 2ο διάζωμα ή στον εξώστη.

Με τιμή
Οι σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα  Σχολικού Αθλητισμού, η οποία  για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 (ή τις επόμενες μέρες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ή άλλων γεγονότων).

Στην 4η  Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ?ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Για τη συμμετοχή των μαθητών απαιτείται ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα με ευθύνη του οποίου θα εξασφαλίζεται η δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών/τριών στις αθλητικές δραστηριότητες.

Το Σχολείο μας (Erasmus+ 2021)

ERASMUS + (ερωτηματολόγιο για την διατροφή στ΄αγγλικά)

ERASMUS + Αφή της Ολυμπιακής φλόγας 2016

ERASMUS + ( Famous sports in Greece)

Ιανουάριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Κερδίσαμε το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό ”καν’ το ν’ ακουστεί” 2021′