Home » Επικαιρότητα

Category Archives: Επικαιρότητα

Βράβευση 4 μαθητριών μας, σε διαγωνισμό, από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Η Ε τάξη του σχολείου μας συμμετείχε πέρσι στον 10ο διαγωνισμό Φυσικών. Διακρίθηκαν 4 μαθήτριές μας με το 2ο και 3ο βραβείο. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Κέντρο Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ. Δυστυχώς την ημέρα αυτή  ήμασταν σε (προγραμματισμένη από καιρό) εκπαιδευτική  επίσκεψη της Στ, πλέον, τάξης στην Αθήνα και δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε. Η Ένωση όμως μας έστειλε τα έντυπα και τα παραδώσαμε στις μαθήτριες. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και ευχόμαστε να έχουν συνεχώς επιτυχίες στη ζωή τους.

  

       

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και στις 18:00 στον χώρο του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα γίνει σύντομη ενημέρωση ΟΛΩΝ των γονέων του σχολείου μας σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου (πρωινός κύκλος-ολοήμερο), τον παιδαγωγικό του ρόλο και τις δράσεις μας.
Θα ακολουθήσει απολογιστική ενημέρωση (περίπου 18:45) από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου.

ο Διευθυντής του σχολείου

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ. Οι μαθητές θα σχολάσουν στις 9:45 π.μ.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ COVID (10-1-2022)

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22

Αγαπητοί γονείς, ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας εύχεται καλή σχολική χρονιά!
Σας ενημερώνουμε ότι ο  ο Αγιασμός του Σχολείου μας θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. στον χώρο της αυλής.
Για την είσοδο στο σχολείο οι μαθητές θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test και να φοράνε μάσκες (διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν). Οι μαθητές θα σχολάσουν στις 10:15 π.μ.
Από την Τρίτη ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα του σχολείου, καθώς και του ολοημέρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη του σχετικού εγγράφου (όπως και πέρσι).
Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Ο Διευθυντής του 20ου Δ.Σ. Ευόσμου

Πατεράκης Αριστείδης

Εφαρμογή υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID - 19.

Αγαπητοί γονείς, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
Ευχόμαστε υγεία σε σας και στις οικογένειές σας.
Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί από τη Δευτέρα 10-5-2021 και μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση Αυτοδιαγνωστικού Τεστ, την online δήλωση του αποτελέσματος του Τεστ, την  εκτύπωση της Δήλωσης Αυτοδιαγνωστικού Τεστ COVID-19, η οποία λέγεται Σχολική κάρτα για COVID-19 και την προσκόμιση/επίδειξή της στο σχολείο.
Με βάση τη με αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 27707/4-05-2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β/ Τ 1825/5-05-2021, άρθρο 3), στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα.
Καθώς υπάρχει η περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της Κάρτας την Κυριακή το βράδυ (π.χ. από κάποιες οικογένειες που δεν έχουν πρόσβαση σε εκτυπωτή ή στο διαδίκτυο-internet), σας προτρέπουμε σε μία από τις δύο παρακάτω επιλογές:
α) να εκτυπώσετε τη Σχολική κάρτα για COVID-19 από σήμερα, ώστε αφού κάνουν τα παιδιά το τεστ, να συμπληρώσετε χειρόγραφα το έντυπο και να το προσκομίσετε στο σχολείο τη Δευτέρα το πρωί μαζί με τα παιδιά σας,
β) αφού κάνετε το τεστ, να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τη Σχολική κάρτα, να την προωθήσετε στο σχολείο, να την εκτυπώσουμε και να την έχουμε έτοιμη για να την υπογράψετε το πρωί της Δευτέρας που θα φέρετε τα παιδιά σας.
Όπως καταλαβαίνετε η 2η περίπτωση θα προκαλέσει σημαντική καθυστέρηση, για το λόγο αυτό παρακαλείστε να ακολουθήσετε την 1η επιλογή (εκτύπωση και χειρόγραφη συμπλήρωση της κάρτας).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://self-testing.gov.gr/

Το Σχολείο μας (Erasmus+ 2021)

ERASMUS + (ερωτηματολόγιο για την διατροφή στ΄αγγλικά)

ERASMUS + Αφή της Ολυμπιακής φλόγας 2016

ERASMUS + ( Famous sports in Greece)

Ιανουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Κερδίσαμε το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό ”καν’ το ν’ ακουστεί” 2021′