Αρχική » Λειτουργία Σχολείου

Αρχείο κατηγορίας Λειτουργία Σχολείου

Ιστορικό

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και στις 18:00 στον χώρο του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα γίνει σύντομη ενημέρωση ΟΛΩΝ των γονέων του σχολείου μας σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου (πρωινός κύκλος-ολοήμερο), τον παιδαγωγικό του ρόλο και τις δράσεις μας.
Θα ακολουθήσει απολογιστική ενημέρωση (περίπου 18:45) από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου.

ο Διευθυντής του σχολείου

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ. Οι μαθητές θα σχολάσουν στις 9:45 π.μ.

Λειτουργία Σχολείου (τελευταία εβδομάδα Φεβρουαρίου)

Με βάση την τελευταία ανακοίνωση για αυστηρό lockdown του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου σας γνωρίζουμε ότι από τη Δευτέρα, 22/2 και για όλη την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση των μαθητών κατά τις μεσημεριανές ώρες και με βάση το πρόγραμμα που είχαμε οργανώσει κατά τις προηγούμενες περιόδους κλεισίματος των σχολείων.
Για οποιαδήποτε άλλη έκτακτη ενημέρωση θα είμαστε σε συνεχή επαφή (και παρακαλούμε να είστε κι εσείς, παρακολουθώντας τα emails σας ή την ιστοσελίδα μας) .

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (16 Φεβρουαρίου 2021)

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από το Τμήμα Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους δήμους της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν, για λόγους ψύχους, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί να παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 16-02-2021.
Θα ακολουθηθεί το γνωστό πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης.

Την Τετάρτη τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (15-2-2021)

Αγαπητοί γονείς,
Κατόπιν ανακοίνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές αύριο, Δευτέρα, 15/2/2021.
Για όλα τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά (και για όσες μέρες παραμείνουν κλειστά) θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση κατά τις μεσημεριανές ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας σταλεί με email από τους δασκάλους των τάξεων και το οποίο είναι παρόμοιο με εκείνο που είχατε λάβει την περίοδο που δεν λειτουργούσαν τα σχολεία λόγω covid.

Erasmus+, “Μια μέρα χωρίς τσάντα στο σχολείο μας”

Ο Σύλλογος Διδασκόντων θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων στις 20 Ιανουαρίου 2020 και κατά τη διάρκεια όλου του διδακτικού ωραρίου (8:15 με 13:15) τη δράση «Μια μέρα χωρίς τσάντα στο σχολείο μας», όπου οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες χωρίς τη χρήση των σχολικών εγχειριδίων. Ο σχεδιασμός και η θεματολογία της δράσης σχετίζεται αποκλειστικά με τη συμμετοχή του σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Games in Europe – an endless story» και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των μαθητών αλλά και των γονέων του σχολείου μας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τσάντες, μόνο με την κασετίνα τους και με αθλητική περιβολή. Θα λειτουργήσουν πέντε (5) σταθμοί εργασίας με είκοσι τέσσερεις (24) τουλάχιστον μαθητές διαφορετικών ηλικιών ανά σταθμό. Στους σταθμούς οι οποίοι είναι: α) Κύπρος, β) Ουγγαρία, γ) Πορτογαλία, δ) ΤΠΕ, ε) Αθλητισμός/χορός, οι μαθητές θα εμπλακούν με την κουλτούρα και τον πολιτισμό των εταίρων χωρών μέσα από παιχνίδια (συμβατικά, επιτραπέζια, ηλεκτρονικά κ.ά.) και αθλητικές δραστηριότητες.

Το Σχολείο μας (Erasmus+ 2021)

ERASMUS + (ερωτηματολόγιο για την διατροφή στ΄αγγλικά)

ERASMUS + Αφή της Ολυμπιακής φλόγας 2016

ERASMUS + ( Famous sports in Greece)

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Κερδίσαμε το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό ”καν’ το ν’ ακουστεί” 2021′