Αρχική » Σύλλογος Γονέων

Αρχείο κατηγορίας Σύλλογος Γονέων

Ιστορικό

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και στις 18:00 στον χώρο του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα γίνει σύντομη ενημέρωση ΟΛΩΝ των γονέων του σχολείου μας σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου (πρωινός κύκλος-ολοήμερο), τον παιδαγωγικό του ρόλο και τις δράσεις μας.
Θα ακολουθήσει απολογιστική ενημέρωση (περίπου 18:45) από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου.

ο Διευθυντής του σχολείου

Συστατικά επιτυχημένης επικοινωνίας με το παιδί μας (Ομιλία-Παρουσίαση-Συζήτηση)

Αγαπητοί γονείς,

Η ψυχολόγος του σχολείου μας κ. Ηλιάδου Εύη και οι σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων/ Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας προσκαλούν σε ομιλία-παρουσίαση με τίτλο “Συστατικά επιτυχημένης επικοινωνίας με το παιδί μας” την Τετάρτη 10-3-2021 και ώρα 19:45.
Η δράση που αποτελεί μέρος του κοινού project των δύο Συλλόγων με τίτλο: “Μικροί-Μεγάλοι σε δράση” θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική αίθουσα της εισηγήτριας κ. Ηλιάδου  (https://minedu-primary2.webex.com/meet/iliaparask) και η διάρκειά του θα ακολουθήσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα  (20 λεπτά εισήγηση, 5-10 λεπτά εξάσκηση στις τεχνικές και όσος χρόνος χρειαστεί στη συνέχεια για  ερωτήσεις-συζήτηση).
Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να καταθέσουν τα ερωτήματά τους ΕΔΩ .

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να συμμετάσχετε στη δράση της σχολικής μας κοινότητας.

ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: 1ο ενδοσχολικό τουρνουά σκακιού

Αγαπητοί γονείς,
οι σύλλογοι Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και ο Σ.ΣΥ.Δ.Κ.Ε. διοργανώνουν το πρώτο μας ενδοσχολικό τουρνουά σκακιού που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 18:30 (το Σάββατο 27-2-2021 για τους προχωρημένους και την Κυριακή 28-2-2021 για τους αρχάριους). Με τη δράση αυτή φιλοδοξούμε να (επανα)ξεκινήσουμε ένα μεγαλύτερο project με τίτλο: “Μικροί-Μεγάλοι σε δράση” (θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες μέρες).
Για το λόγο αυτό την εβδομάδα που μας έρχεται θα γίνουν ταχύρρυθμα μαθήματα σκακιού τη Δευτέρα, Τετάρτη και ίσως Πέμπτη από τις 19:00 έως τις 20:00 (νομίζουμε ότι 2 με 3 μαθήματα είναι υπεραρκετά για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο τουρνουά και να διασκεδάσετε όλοι, Μικροί-Μεγάλοι).
Όσοι/ες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα μαθήματα ΕΔΩ.
Παρακαλούμε να ενισχύσετε τη δράση της σχολικής μας κοινότητας, καθώς είναι βέβαιο ότι το τουρνουά του επόμενου Σ.Κ. θα είναι μια ευχάριστη νότα πρώτα για τα παιδιά σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους, σε μια περίοδο που ο υποχρεωτικός εγκλεισμός στα σπίτια, δεν θα πρέπει να εγκλωβίσει τη σκέψη και τη διάθεσή μας, ειδικά στα μάτια των παιδιών μας.
Ο Διευθυντής σας,
κ. Άρης
Υ.Γ. για τη συμμετοχή στο τουρνουά θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, ενώ τα μαθήματα σκακιού θα γίνουν από τον κ. Άρη

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το υπ. αρ. 79/1-8-2017 νέο Προεδρικό Διάταγμα το καθημερινό ημερήσιο σχολικό πρόγραμμα αρχίζει στις 8:00 π.μ. με την προσέλευση των μαθητών στο χώρο του σχολείου η οποία γίνεται έως τις 8:15 π.μ. Κατά τη διάρκεια του χρόνου της προσέλευσης των μαθητών (8:00-8:15 π.μ.) δεν παρευρίσκεται χωρίς άδεια στο χώρο του σχολείου ουδείς άλλος εκτός των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Στις 8:15 το σχολείο υποχρεούται να κλείνει τις εισόδους του.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και στις 18:30 στο χώρο του 1ου-5ου Νηπιαγωγείο (κάτω από το σχολείο μας) θα υπάρξει ενημέρωση ΟΛΩΝ των γονέων του σχολείου μας σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου (πρωινός κύκλος-ολοήμερο), τον παιδαγωγικό του ρόλο και τις δράσεις μας.

Θα ακολουθήσει απολογιστική ενημέρωση από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται και να καταθέτουν το έντυπο υποψηφιότητας από/στον διευθυντή του σχολείου. Τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 19-9-2018 και ώρα 13:30.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Εκατόν είκοσι δύο (122) ήταν τελικά οι μικροί και μεγάλοι σκακιστές από όλη τη Θεσσαλονίκη που αγωνίστηκαν στο τουρνουά που έγινε στο σχολείο μας με συνδιοργανωτές τους συλλόγους διδασκόντων, γονέων και το Σκακιστικό Σύλλογο Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (http://skaki.wikidot.com/). Ανάμεσά τους και ένας νεαρός πρόσφυγας Σύριος από το Camp Διαβατών.
Τα αποτελέσματα (και τις τελικές κατατάξεις) μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Το Σχολείο μας (Erasmus+ 2021)

ERASMUS + (ερωτηματολόγιο για την διατροφή στ΄αγγλικά)

ERASMUS + Αφή της Ολυμπιακής φλόγας 2016

ERASMUS + ( Famous sports in Greece)

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Κερδίσαμε το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό ”καν’ το ν’ ακουστεί” 2021′